Έναρξη δήλωσης και διανομής ακαδημαϊκών συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου 2024-25

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις των ακαδημαϊκών συγγραμμάτων για την Εαρινή περίοδο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025.
Ενώ η διανομή των ακαδημαϊκών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 και θα είναι εφικτή μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025.
Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.
Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.
Διαβάστε επίσης
Αναπληρώσεις μαθήματος “Εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο”
Για το μάθημα Εικονογραφημένο Παιδικό Βιβλίο έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω αναπληρώσεις: 30/4, Πέμπτη, 6-9 μ.μ., αίθουσα Ε και 5/6, Παρασκευή, 3-6 μ.μ. και 6-9 μ.μ.,…
Περισσότερα
Αναβολή μαθημάτων “Η διαδικασία αξιολόγησης στην προσχολική εκπαίδευση” και “Σύγχρονα κρίσιμα παιδαγωγικά ζητήματα και εναλλακτικές προσεγγίσεις”
Τα προγραμματισμένα μαθήματα του συμβασιούχου διδάσκοντα Σ. Πανταζίδη της Τρίτης 21/4/2026, δε θα πραγματοποιηθούν λόγω προγραμματισμένης ιατρικής υποχρέωσής του.
Περισσότερα

